Crònica legislativa de l'Estat espanyol. Segon semestre de 2020 - Pla Boix, Anna M (Revista de llengua i dret, 2021)
La crònica revisa les disposicions normatives publicades al BOE durant el segon semestre de l'any 2020, d'incidència directa o tangencial en l'estatut jurídic de les llengües. The legislative report reviews the normative provisions published in the Official State Gazette (BOE) during the second half of 2020, with a direct or tangential impact on the legal status of languages. La crónica revisa las disposiciones normativas publicadas en el BOE durante el segundo semestre del año 2020, de incidencia directa o tangencial en el estatuto jurídico de las lenguas.