Rheological and mechanical properties of edible gel materials for 3D food printing technology

3D food printing sectors require comprehensive knowledge on viscoelastic and mechanical properties of diverse food materials in order to effectively utilize them in rapid and customized 3D production for supply and manufacturing chains. In this work, we present mechanical and rheological properties...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Heliyon Ročník 6; číslo 12; s. e05859
Hlavní autori: Rahman, Julkarnyne M. Habibur, Shiblee, MD Nahin Islam, Ahmed, Kumkum, Khosla, Ajit, Kawakami, Masaru, Furukawa, Hidemitsu
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.12.2020
Elsevier
Predmet:
ISSN:2405-8440, 2405-8440
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.