Short-chain fatty acids in diseases

Short-chain fatty acids (SCFAs) are the main metabolites produced by bacterial fermentation of dietary fibre in the gastrointestinal tract. The absorption of SCFAs is mediated by substrate transporters, such as monocarboxylate transporter 1 and sodium-coupled monocarboxylate transporter 1, which pro...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Cell communication and signaling Ročník 21; číslo 1; s. 1 - 20
Hlavní autori: Zhang, Dan, Jian, Yong-Ping, Zhang, Yu-Ning, Li, Yao, Gu, Li-Ting, Sun, Hui-Hui, Liu, Ming-Di, Zhou, Hong-Lan, Wang, Yi-Shu, Xu, Zhi-Xiang
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: London BioMed Central 18.08.2023
Springer Nature B.V
BMC
Predmet:
ISSN:1478-811X, 1478-811X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.