Short-chain fatty acids in diseases
Short-chain fatty acids (SCFAs) are the main metabolites produced by bacterial fermentation of dietary fibre in the gastrointestinal tract. The absorption of SCFAs is mediated by substrate transporters, such as monocarboxylate transporter 1 and sodium-coupled monocarboxylate transporter 1, which pro...
Uložené v:
| Vydané v: | Cell communication and signaling Ročník 21; číslo 1; s. 1 - 20 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
London
BioMed Central
18.08.2023
Springer Nature B.V BMC |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1478-811X, 1478-811X |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!