Non-Destructive Detection of the Freshness of Air-Modified Mutton Based on Near-Infrared Spectroscopy

Monitoring and identifying the freshness levels of meat holds significant importance in the field of food safety as it directly relates to human dietary safety. Traditional packaging methods for lamb meat quality assessment present issues such as cumbersome operations and irreversible damage. This r...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Foods Ročník 12; číslo 14; s. 2756
Hlavní autori: Jin, Peilin, Fu, Yifan, Niu, Renzhong, Zhang, Qi, Zhang, Mingyue, Li, Zhigang, Zhang, Xiaoshuan
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 20.07.2023
MDPI
Predmet:
ISSN:2304-8158, 2304-8158
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.