Early Introduction of Multi-Allergen Mixture for Prevention of Food Allergy: Pilot Study

The incidence and prevalence of food allergy (FA) is increasing. While several studies have established the safety and efficacy of early introduction of single allergens in infants for the prevention of FA, the exact dose, frequency, and number of allergens that can be safely introduced to infants,...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Nutrients Ročník 14; číslo 4; s. 737
Hlavní autori: Quake, Antonia Zoe, Liu, Taryn Audrey, D’Souza, Rachel, Jackson, Katherine G., Woch, Margaret, Tetteh, Afua, Sampath, Vanitha, Nadeau, Kari C., Sindher, Sayantani, Chinthrajah, R. Sharon, Cao, Shu
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 09.02.2022
MDPI
Predmet:
ISSN:2072-6643, 2072-6643
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.