Development of functional cookies form wheat-pumpkin seed based composite flour

To develop high quality cookies, even seemingly smallest changes depended on factors that can affect taste, texture, and nutritional value. In this light, this study aimed to investigate the upshot of refined wheat flour and pumpkin seed flour on properties of cookies such as antioxidant activity, t...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Heliyon Ročník 10; číslo 2; s. e24443
Hlavní autori: Weldeyohanis Gebremariam, Feriehiwote, Tadesse Melaku, Eneyew, Sundramurthy, Venkatesa Prabhu, Woldemichael Woldemariam, Henock
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.01.2024
Elsevier
Predmet:
ISSN:2405-8440, 2405-8440
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.