A review of drying methods for improving the quality of dried herbs

A large number of herb-drying studies have been conducted in recent decades and several herb-drying techniques have been introduced. However, the quality of commercial dried herbs is still lower than that of fresh herbs. In this paper, studies regarding the effect of drying techniques and pre-drying...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 61; číslo 11; s. 1763 - 1786
Hlavní autori: Thamkaew, Grant, Sjöholm, Ingegerd, Galindo, Federico Gómez
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 17.06.2021
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.