Prevalence, antimicrobial susceptibility and characterization of Staphylococcus aureus and methicillin-resistant Staphylococcus aureus isolated from dairy industries in north-central and north-eastern Greece

Staphylococcus aureus is an important cause of food intoxication, whereas methicillin-resistant S. aureus (MRSA) constitutes a serious public-health concern due to its ability to colonize and infect humans and animals. S. aureus and MRSA have often been isolated from milk and dairy products. The obj...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International journal of food microbiology Ročník 291; s. 35 - 41
Hlavní autori: Papadopoulos, Panagiotis, Papadopoulos, Theofilos, Angelidis, Apostolos S., Kotzamanidis, Charalampos, Zdragas, Antonios, Papa, Anna, Filioussis, George, Sergelidis, Daniel
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier B.V 16.02.2019
Elsevier BV
Predmet:
ISSN:0168-1605, 1879-3460, 1879-3460
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.