Taste transduction and channel synapses in taste buds
The variety of taste sensations, including sweet, umami, bitter, sour, and salty, arises from diverse taste cells, each of which expresses specific taste sensor molecules and associated components for downstream signal transduction cascades. Recent years have witnessed major advances in our understa...
Uložené v:
| Vydané v: | Pflügers Archiv Ročník 473; číslo 1; s. 3 - 13 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Berlin/Heidelberg
Springer Berlin Heidelberg
01.01.2021
Springer Nature B.V |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0031-6768, 1432-2013, 1432-2013 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!