Taste transduction and channel synapses in taste buds

The variety of taste sensations, including sweet, umami, bitter, sour, and salty, arises from diverse taste cells, each of which expresses specific taste sensor molecules and associated components for downstream signal transduction cascades. Recent years have witnessed major advances in our understa...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Pflügers Archiv Ročník 473; číslo 1; s. 3 - 13
Hlavní autori: Taruno, Akiyuki, Nomura, Kengo, Kusakizako, Tsukasa, Ma, Zhongming, Nureki, Osamu, Foskett, J. Kevin
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Berlin/Heidelberg Springer Berlin Heidelberg 01.01.2021
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0031-6768, 1432-2013, 1432-2013
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.