Effect mechanism of ultrasound pretreatment on fibrillation Kinetics, physicochemical properties and structure characteristics of soy protein isolate nanofibrils

•Ultrasound can increase the formation rate of soy protein isolate nanofibrils.•Ultrasound-pretreated soy protein isolate nanofibrils has a smaller particle size.•Ultrasound can increase β-sheet contents of SPI nanofibrils, promoting the nanofibrils formation.•Ultrasound can promote protein unfoldin...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Ultrasonics sonochemistry Ročník 78; s. 105741
Hlavní autori: Hu, Anna, Li, Liang
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier B.V 01.10.2021
Elsevier
Predmet:
ISSN:1350-4177, 1873-2828, 1873-2828
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.