Structural, Binding and Functional Properties of Milk Protein-Polyphenol Systems: A Review

Polyphenols (PP) are linked to health benefits (e.g., prevention of cancer, cardiovascular disease and obesity), which are mainly attributed to their antioxidant activity. During digestion, PP are oxidised to a significant degree reducing their bio-functionality. In recent years, the potential of va...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Molecules (Basel, Switzerland) Ročník 28; číslo 5; s. 2288
Hlavní autori: van de Langerijt, Tessa M., O’Mahony, James A., Crowley, Shane V.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 01.03.2023
MDPI
Predmet:
ISSN:1420-3049, 1420-3049
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.