Sociodemographic factors associated with the consumption of ultra-processed foods in Colombia

OBJECTIVE: To analyze the consumption of ultra-processed foods in the Colombian population across sociodemographic factors. METHODS: We used data from the 2005 National Survey of the Nutritional Status in Colombia. Food consumption was assessed using a 24-hour food recall in 38,643 individuals. The...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Revista de saúde pública Ročník 54; s. 19
Hlavní autori: Khandpur, Neha, Cediel, Gustavo, Obando, Daniel Ayala, Jaime, Patrícia Constante, Parra, Diana C.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Brazil Faculdade de Saúde Pública da Universidade de São Paulo 01.01.2020
Universidade de São Paulo
Predmet:
ISSN:0034-8910, 1518-8787, 1518-8787
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.