The fourth industrial revolution in the food industry-Part I: Industry 4.0 technologies

Climate change, the growth in world population, high levels of food waste and food loss, and the risk of new disease or pandemic outbreaks are examples of the many challenges that threaten future food sustainability and the security of the planet and urgently need to be addressed. The fourth industr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 63; číslo 23; s. 6547 - 6563
Hlavní autori: Hassoun, Abdo, Aït-Kaddour, Abderrahmane, Abu-Mahfouz, Adnan M., Rathod, Nikheel Bhojraj, Bader, Farah, Barba, Francisco J., Biancolillo, Alessandra, Cropotova, Janna, Galanakis, Charis M., Jambrak, Anet Režek, Lorenzo, José M., Måge, Ingrid, Ozogul, Fatih, Regenstein, Joe
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 10.09.2023
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.