Secondary structure of food proteins by Fourier transform spectroscopy in the mid-infrared region

Fourier transform spectroscopy in the mid-infrared (400-5,000 cm⁻¹) (FT-IR) is being recognized as a powerful tool for analyzing chemical composition of food, with special concern to molecular architecture of food proteins. Unlike other spectroscopic techniques, it provides high-quality spectra with...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Amino acids Ročník 38; číslo 3; s. 679 - 690
Hlavní autori: Carbonaro, M, Nucara, A
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Vienna Vienna : Springer Vienna 01.03.2010
Springer Vienna
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0939-4451, 1438-2199, 1438-2199
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.