Secondary structure of food proteins by Fourier transform spectroscopy in the mid-infrared region
Fourier transform spectroscopy in the mid-infrared (400-5,000 cm⁻¹) (FT-IR) is being recognized as a powerful tool for analyzing chemical composition of food, with special concern to molecular architecture of food proteins. Unlike other spectroscopic techniques, it provides high-quality spectra with...
Uložené v:
| Vydané v: | Amino acids Ročník 38; číslo 3; s. 679 - 690 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Vienna
Vienna : Springer Vienna
01.03.2010
Springer Vienna Springer Nature B.V |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0939-4451, 1438-2199, 1438-2199 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!