Identification of Genetic Determinants and Enzymes Involved with the Amidation of Glutamic Acid Residues in the Peptidoglycan of Staphylococcus aureus

The glutamic acid residues of the peptidoglycan of Staphylococcus aureus and many other bacteria become amidated by an as yet unknown mechanism. In this communication we describe the identification, in the genome of S. aureus strain COL, of two co-transcribed genes, murT and gatD, which are responsi...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:PLoS pathogens Ročník 8; číslo 1; s. e1002508
Hlavní autori: Figueiredo, Teresa A., Sobral, Rita G., Ludovice, Ana Madalena, de Almeida, João Manuel Feio, Bui, Nhat K., Vollmer, Waldemar, de Lencastre, Hermínia, Tomasz, Alexander
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Public Library of Science 01.01.2012
Public Library of Science (PLoS)
Predmet:
ISSN:1553-7374, 1553-7366, 1553-7374
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.