Negative thermal expansibility change for dissociation of lysozyme variant amyloid protofibril

A disulfide‐deficient variant of hen lysozyme, 0SS, is known to form an amyloid protofibril spontaneously, and to dissociate into monomers at high hydrostatic pressure. We carried out native PAGE at various temperatures (20–35°C) and pressures (0.1–200 MPa), to characterize the dissociation equilibr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Electrophoresis Ročník 36; číslo 6; s. 893 - 901
Hlavní autori: Ishiguro, Ryo, Matsuo, Hiroshi, Kameyama, Keiichi, Tachibana, Hideki, Fujisawa, Tetsuro
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Germany Blackwell Publishing Ltd 01.03.2015
Predmet:
ISSN:0173-0835, 1522-2683, 1522-2683
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.