Negative thermal expansibility change for dissociation of lysozyme variant amyloid protofibril
A disulfide‐deficient variant of hen lysozyme, 0SS, is known to form an amyloid protofibril spontaneously, and to dissociate into monomers at high hydrostatic pressure. We carried out native PAGE at various temperatures (20–35°C) and pressures (0.1–200 MPa), to characterize the dissociation equilibr...
Uložené v:
| Vydané v: | Electrophoresis Ročník 36; číslo 6; s. 893 - 901 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Germany
Blackwell Publishing Ltd
01.03.2015
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0173-0835, 1522-2683, 1522-2683 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!