Nutraceutical Potential of Grape (Vitis vinifera L.) Seed Oil in Oxidative Stress, Inflammation, Obesity and Metabolic Alterations

Vitis vinifera L. (grapevine) is a perennial plant of the Vitaceae family that is widely used to produce grapes and wines. Grape seed oil is rich in fatty acids such as linoleic acid (65–75%), vitamin E (50 mg), and phytosterols in addition to phenolic compounds, such as catechins (414 mg), epicatec...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Molecules (Basel, Switzerland) Ročník 28; číslo 23; s. 7811
Hlavní autori: Di Pietro Fernandes, Carolina, Santana, Lidiani Figueiredo, dos Santos, Jair Rosa, Fernandes, Dayane Stéphanie, Hiane, Priscila Aiko, Pott, Arnildo, Freitas, Karine de Cássia, Bogo, Danielle, do Nascimento, Valter Aragão, Filiú, Wander Fernando de Oliveira, Asato, Marcel Arakaki, Guimarães, Rita de Cássia Avellaneda
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 28.11.2023
Predmet:
ISSN:1420-3049, 1420-3049
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.