Fermentation and complex enzyme hydrolysis for improving the total soluble phenolic contents, flavonoid aglycones contents and bio-activities of guava leaves tea

[Display omitted] •Fermentation and enzymes hydrolysis (FE) increased total phenolic content of GLT.•Soluble and insoluble-bound forms of phenolics were analyzed by HPLC.•FE processing gave the greatest yields of quercetin and kaempferol from GLT.•FE processing upgraded the antioxidant and α-glucosi...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 264; s. 189 - 198
Hlavní autori: Wang, Lu, Luo, You, Wu, Yanan, Liu, Yan, Wu, Zhenqiang
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.10.2018
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.