Molecular genetic analysis of flour color using a doubled haploid population in bread wheat (Triticum aestivum L.)

Flour color is an important trait in the assessment of flour quality for the production of many end products. In this study, quantitative trait loci (QTLs) with additive effects, epistatic effects, and QTL x environment (QE) interactions for flour color in bread wheat (Triticum aestivum L.) were stu...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Euphytica Ročník 165; číslo 3; s. 471 - 484
Hlavní autori: Zhang, Kun-Pu, Chen, Guang-Feng, Zhao, Liang, Liu, Bin, Xu, Xian-Bin, Tian, Ji-Chun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Dordrecht Dordrecht : Springer Netherlands 01.02.2009
Springer Netherlands
Springer
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0014-2336, 1573-5060
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.