Book Review: History of Czech Foreign Policy - Swiatlowski, Tomáš (Politické vedy, 2014)
VESELÝ, Z.: Dějiny české zahraniční politiky. (History of Czech Foreign Policy). Praha: Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica, 2013. 536 p. ISBN 978-80-245-1945-6.