Potato Production, Usage, and Nutrition-A Review

Potato is an economically important staple crop prevailing all across the world with successful large-scale production, consumption, and affordability with easy availability in the open market. Potatoes provide basic nutrients such as-carbohydrates, dietary fiber (skin), several vitamins, and minera...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 56; číslo 5; s. 711 - 721
Hlavní autori: Zaheer, Khalid, Akhtar, M. Humayoun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 03.04.2016
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.