Potato Production, Usage, and Nutrition-A Review
Potato is an economically important staple crop prevailing all across the world with successful large-scale production, consumption, and affordability with easy availability in the open market. Potatoes provide basic nutrients such as-carbohydrates, dietary fiber (skin), several vitamins, and minera...
Uložené v:
| Vydané v: | Critical reviews in food science and nutrition Ročník 56; číslo 5; s. 711 - 721 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
United States
Taylor & Francis
03.04.2016
Taylor & Francis Ltd |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1040-8398, 1549-7852, 1549-7852 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!