What is gluten?
Gluten is the main storage protein of wheat grains. Gluten is a complex mixture of hundreds of related but distinct proteins, mainly gliadin and glutenin. Similar storage proteins exist as secalin in rye, hordein in barley, and avenins in oats and are collectively referred to as “gluten.” The object...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of gastroenterology and hepatology Ročník 32; číslo S1; s. 78 - 81 |
|---|---|
| Hlavný autor: | |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Australia
Wiley Subscription Services, Inc
01.03.2017
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0815-9319, 1440-1746, 1440-1746 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!