What is gluten?

Gluten is the main storage protein of wheat grains. Gluten is a complex mixture of hundreds of related but distinct proteins, mainly gliadin and glutenin. Similar storage proteins exist as secalin in rye, hordein in barley, and avenins in oats and are collectively referred to as “gluten.” The object...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of gastroenterology and hepatology Ročník 32; číslo S1; s. 78 - 81
Hlavný autor: Biesiekierski, Jessica R
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Australia Wiley Subscription Services, Inc 01.03.2017
Predmet:
ISSN:0815-9319, 1440-1746, 1440-1746
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.