Grape juices produced from new hybrid varieties grown on Brazilian rootstocks – Bioactive compounds, organic acids and antioxidant capacity

•Grape juices from southeast Brazil, an atypical region, were analyzed.•Grape juices produced from new hybrid varieties presented high antioxidant activity.•Polyphenol content of the grape juices was influenced by the rootstock.•Rootstock effect is dependent on the grape variety. The objective of th...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 289; s. 714 - 722
Hlavní autori: da Silva, Marlon Jocimar Rodrigues, da Silva Padilha, Carla Valéria, dos Santos Lima, Marcos, Pereira, Giuliano Elias, Filho, Waldemar Gastoni Venturini, Moura, Mara Fernandes, Tecchio, Marco Antonio
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 15.08.2019
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.