Determinants of asthma phenotypes in supermarket bakery workers

While baker's asthma has been well described, various asthma phenotypes in bakery workers have yet to be characterised. Our study aims to describe the asthma phenotypes in supermarket bakery workers in relation to host risk factors and self-reported exposure to flour dust. A cross-sectional stu...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:The European respiratory journal Ročník 34; číslo 4; s. 825
Hlavní autori: Baatjies, R, Lopata, A L, Sander, I, Raulf-Heimsoth, M, Bateman, E D, Meijster, T, Heederik, D, Robins, T G, Jeebhay, M F
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England 01.10.2009
Predmet:
ISSN:1399-3003, 1399-3003
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.