Temporal Changes in Breast Milk Fatty Acids Contents: A Case Study of Malay Breastfeeding Women

The composition of human breast milk changes in the first two months of life, adapting itself to the evolving needs of the growing new-born. Lipids in milk are a source of energy, essential fatty acids (FA), fat-soluble vitamins, and vital bioactive components. Information on breast milk FA of Malay...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Nutrients Ročník 13; číslo 1; s. 101
Hlavní autori: Khor, Geok Lin, Tan, Seok Shin, Stoutjesdijk, Eline, Ng, Kock Wai Tony, Khouw, Ilse, Bragt, Marjolijn, Schaafsma, Anne, Dijck-Brouwer, D. A. Janneke, Muskiet, Frits A. J.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 30.12.2020
MDPI
Predmet:
ISSN:2072-6643, 2072-6643
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.