Improving the performance of edible food packaging films by using nanocellulose as an additive

Due to the environmental pollution problems caused by plastic-based packaging, the development of edible food packaging films is imminent. However, the performance of most edible packaging films is insufficient to meet practical applications, so recent studies have focused on the research of various...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International journal of biological macromolecules Ročník 166; s. 288 - 296
Hlavní autori: Zhang, Wanli, Zhang, Yiqin, Cao, Jiankang, Jiang, Weibo
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier B.V 01.01.2021
Predmet:
ISSN:0141-8130, 1879-0003, 1879-0003
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.