Effect of vacuum impregnated fish gelatin and grape seed extract on moisture state, microbiota composition, and quality of chilled seabass fillets

•Fish gelatin-grape seed extract (FGG) showed synergistic preservative effect.•FGG retarded the water migration in seabass fillets during chilled storage.•FGG inhibited the growth of Pseudomonas, Aeromonas, and Shewanella.•Microbiota composition in chilled seabass was greatly changed by FGG.•FGG pos...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 354; s. 129581
Hlavní autori: Zhao, Xue, Chen, Lin, Wongmaneepratip, Wanwisa, He, Yun, Zhao, Lin, Yang, Hongshun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.08.2021
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.