Genetic and Epigenetic Approaches for the Possible Detection of Adulteration and Auto-Adulteration in Saffron (Crocus sativus L.) Spice

Saffron (Crocus sativus L.) is very expensive and, because of this, often subject to adulteration. Modern genetic fingerprinting techniques are an alternative low cost technology to the existing chemical techniques, which are used to control the purity of food products. Buddleja officinalis Maxim, G...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Molecules (Basel, Switzerland) Ročník 21; číslo 3; s. 343
Hlavní autori: Soffritti, Giovanna, Busconi, Matteo, Sánchez, Rosa, Thiercelin, Jean-Marie, Polissiou, Moschos, Roldán, Marta, Fernández, José
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI 11.03.2016
MDPI AG
Predmet:
ISSN:1420-3049, 1420-3049
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.