Genetic and Epigenetic Approaches for the Possible Detection of Adulteration and Auto-Adulteration in Saffron (Crocus sativus L.) Spice
Saffron (Crocus sativus L.) is very expensive and, because of this, often subject to adulteration. Modern genetic fingerprinting techniques are an alternative low cost technology to the existing chemical techniques, which are used to control the purity of food products. Buddleja officinalis Maxim, G...
Uložené v:
| Vydané v: | Molecules (Basel, Switzerland) Ročník 21; číslo 3; s. 343 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Switzerland
MDPI
11.03.2016
MDPI AG |
| Predmet: | |
| ISSN: | 1420-3049, 1420-3049 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!