The Local Food Environment and Obesity: Evidence from Three Cities

Objective This study aimed to identify the association between the food environment and obesity. Methods BMI and waist circumference (WC) were measured in 8,076 participants from three cities. The number of fast‐food restaurants, full‐service restaurants, bars/pubs, markets, and liquor stores within...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Obesity (Silver Spring, Md.) Ročník 28; číslo 1; s. 40 - 45
Hlavní autori: Walker, Blake Byron, Shashank, Aateka, Gasevic, Danijela, Schuurman, Nadine, Poirier, Paul, Teo, Koon, Rangarajan, Sumathy, Yusuf, Salim, Lear, Scott A.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Blackwell Publishing Ltd 01.01.2020
John Wiley and Sons Inc
Predmet:
ISSN:1930-7381, 1930-739X, 1930-739X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.