Nutritional therapy for hepatocellular carcinoma

Hepatocellular carcinoma (HCC) is the most frequent primary liver cancer and presents together with cirrhosis in most cases. In addition to commonly recognized risk factors for HCC development, such as hepatitis B virus/hepatitis C virus infection, age and alcohol/tobacco consumption, there are nutr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:World journal of gastrointestinal oncology Ročník 13; číslo 10; s. 1440
Hlavní autori: Ruiz-Margáin, Astrid, Román-Calleja, Berenice M, Moreno-Guillén, Paulina, González-Regueiro, José A, Kúsulas-Delint, Deyanira, Campos-Murguía, Alejandro, Flores-García, Nayelli C, Macías-Rodríguez, Ricardo Ulises
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: 15.10.2021
ISSN:1948-5204, 1948-5204
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.