Consumption of red meat and processed meat and cancer incidence a systematic review and meta-analysis of prospective studies

Red meat and processed meat consumption has been hypothesized to increase risk of cancer, but the evidence is inconsistent. We performed a systematic review and meta-analysis of prospective studies to summarize the evidence of associations between consumption of red meat (unprocessed), processed mea...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:European journal of epidemiology Ročník 36; číslo 9; s. 937 - 951
Hlavní autori: Farvid, Maryam S., Sidahmed, Elkhansa, Spence, Nicholas D., Angua, Kingsly Mante, Rosner, Bernard A., Barnett, Junaidah B.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Dordrecht Springer Science + Business Media 01.09.2021
Springer Netherlands
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:0393-2990, 1573-7284, 1573-7284
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.