A review of microencapsulation methods for food antioxidants: Principles, advantages, drawbacks and applications

•The protection of the bioactive compounds could be improved in the case of using carrier agents.•The technique and wall material have a great impact on the encapsulation characteristics.•The process parameters related with the physico-chemical functions of encapsulated materials should be optimized...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 272; s. 494 - 506
Hlavní autori: Ozkan, Gulay, Franco, Paola, De Marco, Iolanda, Xiao, Jianbo, Capanoglu, Esra
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.01.2019
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.