Characterization of myofibrils cold structural deformation degrees of frozen pork using hyperspectral imaging coupled with spectral angle mapping algorithm

•HSI was used by the first time to assess cold structural deformation of myofibril.•SAM was used for feature extraction in HSI for the first time.•PLSR models built for predicting deformation degrees showed good results.•SAM was promising to be used as another feature extraction algorithm for HSI.•T...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 239; s. 1001 - 1008
Hlavní autori: Cheng, Weiwei, Sun, Da-Wen, Pu, Hongbin, Wei, Qingyi
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 15.01.2018
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.