Soy food and isoflavone intake reduces the risk of cognitive impairment in elderly Japanese women

Data were derived from the National Institute for Longevity Sciences-Longitudinal Study of Aging. Subjects comprised 403 men and 373 women aged 60-81 years at baseline who participated in the follow-up study at least once. Bean, soy product and soy isoflavone intake was assessed using a 3-day dietar...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:European journal of clinical nutrition Ročník 72; číslo 10; s. 1458 - 1462
Hlavní autori: Nakamoto, Mariko, Otsuka, Rei, Nishita, Yukiko, Tange, Chikako, Tomida, Makiko, Kato, Yuki, Imai, Tomoko, Sakai, Tohru, Ando, Fujiko, Shimokata, Hiroshi
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Nature Publishing Group 01.10.2018
Predmet:
ISSN:0954-3007, 1476-5640, 1476-5640
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.