Soy food and isoflavone intake reduces the risk of cognitive impairment in elderly Japanese women
Data were derived from the National Institute for Longevity Sciences-Longitudinal Study of Aging. Subjects comprised 403 men and 373 women aged 60-81 years at baseline who participated in the follow-up study at least once. Bean, soy product and soy isoflavone intake was assessed using a 3-day dietar...
Uložené v:
| Vydané v: | European journal of clinical nutrition Ročník 72; číslo 10; s. 1458 - 1462 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Nature Publishing Group
01.10.2018
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0954-3007, 1476-5640, 1476-5640 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!