Phenolic compounds extracted by acidic aqueous ethanol from berries and leaves of different berry plants

•Fruits and leaves of berry species have great potential as bioactive ingredients of food.•A food-grade method was used to extract phenolic compounds from berries and leaves.•Thorough information of phenolic compounds of berries and leaves of different species.•Other aromatic compounds shall be cons...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 220; s. 266 - 281
Hlavní autori: Tian, Ye, Liimatainen, Jaana, Alanne, Aino-Liisa, Lindstedt, Anni, Liu, Pengzhan, Sinkkonen, Jari, Kallio, Heikki, Yang, Baoru
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.04.2017
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.