Development and characterization of alginate/pectin edible films containing Lactobacillus plantarum KMC 45
The incorporation of probiotic cells in thin-layer edible films is a new strategy for development of functional foods. In this study, the effect of plasticizers type (glycerol and sorbitol) along with their concentration (40, 50 and 60% w/w polymer) and alginate/pectin ratio (100:0, 75:25, 50:50, 25...
Uložené v:
| Vydané v: | Food science & technology Ročník 118; s. 108758 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Elsevier Ltd
01.01.2020
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0023-6438, 1096-1127 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!