Development and characterization of alginate/pectin edible films containing Lactobacillus plantarum KMC 45

The incorporation of probiotic cells in thin-layer edible films is a new strategy for development of functional foods. In this study, the effect of plasticizers type (glycerol and sorbitol) along with their concentration (40, 50 and 60% w/w polymer) and alginate/pectin ratio (100:0, 75:25, 50:50, 25...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food science & technology Ročník 118; s. 108758
Hlavní autori: Shahrampour, Dina, Khomeiri, Morteza, Razavi, Seyed Mohammad Ali, Kashiri, Mahboobeh
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.01.2020
Predmet:
ISSN:0023-6438, 1096-1127
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.