Fabrication, characterization, and potential applications of re-assembled casein micelles

Re-assembled casein micelles (rCMs), were formulated in the 1970s as a model system to understand native casein micelles (nCMs) in milk. These early works allowed an understanding of the critical factors involved in the formation of rCMs, such as minerals (citrate, phosphate, and calcium), casein ty...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 64; číslo 22; s. 7916 - 7940
Hlavní autori: Khan, Muhammed Aslam, Hemar, Yacine, Li, Jiecheng, Yang, Zhi, De Leon-Rodriguez, Luis M.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 28.08.2024
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.