Recent advances in the influences of drying technologies on physicochemical properties and biological activities of plant polysaccharides

Plant polysaccharides, as significant functional macromolecules with diverse biological properties, are currently receiving increasing attention. Drying technologies play a pivotal role in the research, development, and application of various foods and plant polysaccharides. The chemical composition...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 64; číslo 33; s. 13024 - 13044
Hlavní autori: Guo, Huan, Liu, Hong-Yan, Li, Hang, Wu, Ding-Tao, Zhong, Linda L. D., Gan, Ren-You, Gao, Hong
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 16.12.2024
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.