Health benefits of fermented foods

In the past, the beneficial effects of fermented foods on health were unknown, and so people primarily used fermentation to preserve foods, enhance shelf life, and improve flavour. Fermented foods became an important part of the diet in many cultures, and over time fermentation has been associated w...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 59; číslo 3; s. 506 - 527
Hlavní autori: Şanlier, Nevin, Gökcen, Büşra Başar, Sezgin, Aybüke Ceyhun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Taylor & Francis 04.02.2019
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.