Dietary Compounds Influencing the Sensorial, Volatile and Phytochemical Properties of Bovine Milk

The main aim of this study was to evaluate the volatile profile, sensory perception, and phytochemical content of bovine milk produced from cows fed on three distinct feeding systems, namely grass (GRS), grass/clover (CLV), and total mixed ration (TMR). Previous studies have identified that feed typ...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Molecules (Basel, Switzerland) Ročník 25; číslo 1; s. 26
Hlavní autori: Clarke, Holly J., Griffin, Carol, Rai, Dilip K., O’Callaghan, Tom F., O’Sullivan, Maurice G., Kerry, Joseph P., Kilcawley, Kieran N.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 19.12.2019
MDPI
Predmet:
ISSN:1420-3049, 1420-3049
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.