Ultrasound technology for food fermentation applications

•High frequency ultrasound for monitoring of fermentation process.•Low frequency ultrasound can enhance fermentation rates.•Ultrasound can accelerate microbial growth rates. Fermentation processes involve the participation of enzymes and organic catalysts, generated by range of microorganisms to pro...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Ultrasonics sonochemistry Ročník 34; s. 410 - 417
Hlavní autori: Ojha, K. Shikha, Mason, Timothy J., O’Donnell, Colm P., Kerry, Joseph P., Tiwari, Brijesh K.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier B.V 01.01.2017
Predmet:
ISSN:1350-4177, 1873-2828, 1873-2828
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.