Utilizing pistachio green hull extract to produce sugar-free muffins with antioxidant and antidiabetic potential
The current study aimed to produce sugar-free muffins containing pistachio green hull extract (PGHE) as a natural source of antioxidant and antidiabetic compounds. The effects of PGHE substitution (1, 2, and 4% w/w) on the total phenolic content, antioxidant activity (DPPH scavenging), inhibition of...
Uložené v:
| Vydané v: | Applied Food Research Ročník 4; číslo 2; s. 100510 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Elsevier B.V
01.12.2024
Elsevier |
| Predmet: | |
| ISSN: | 2772-5022, 2772-5022 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!