Realistic computer simulation of bolus flow during swallowing
In this study, swallow simulation, Swallow Vision ®, was used to estimate the velocity, shear rate, and viscosity of food during swallowing. The subjects were a healthy young person and an elderly patient with aspiration. The test food was a Newtonian fluid (viscosity 2.5 mPa・ s) and a non-Newtonian...
Uložené v:
| Vydané v: | Food hydrocolloids Ročník 108; s. 106040 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Elsevier Ltd
01.11.2020
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0268-005X, 1873-7137 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!