Wheat authentication:An overview on different techniques and chemometric methods

Wheat (Triticum aestivum L.) is one of the most important cereal crops and is consumed as a staple food around the globe. Wheat authentication has become a crucial issue over the last decades. Recently, many techniques have been applied in wheat authentication including the authentication of wheat g...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Critical reviews in food science and nutrition Ročník 63; číslo 1; s. 33 - 56
Hlavní autori: Liu, Hong-Yan, Wadood, Syed Abdul, Xia, Yu, Liu, Yi, Guo, Huan, Guo, Bo-Li, Gan, Ren-You
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Boca Raton Taylor & Francis 02.01.2023
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:1040-8398, 1549-7852, 1549-7852
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.