The effect of different milk formulas on dental plaque pH

Objectives.  The purposes of this study were (1) to investigate the effect of different milk formulas on dental plaque pH after rinsing with these three categories, type of protein‐based formulas (milk‐based, soy‐based, protein hydrolysate), type of sugar (only lactose, lactose and other sugars, onl...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International journal of paediatric dentistry Ročník 16; číslo 3; s. 192 - 198
Hlavní autori: DANCHAIVIJITR, A., NAKORNCHAI, S., THAWEEBOON, B., LEELATAWEEWUD, P., PHONGHANYUDH, A., KIATPRAJAK, C., SURARIT, R.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Oxford, UK Blackwell Publishing Ltd 01.05.2006
Predmet:
ISSN:0960-7439, 1365-263X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.