Using recombinant camel chymosin to make white soft cheese from camel milk
•Camel milk (CAM) is a complete food.•Rennet enzymes could not coagulate CAM.•Recombinant camel chymosin coagulated CAM.•CAM soft cheeses are added-value products from milk surplus.•Drained whey is rich in nutrients and functional constituents.•Soft cheese and whey of CAM would contribute to food se...
Uložené v:
| Vydané v: | Food chemistry Ročník 337; s. 127994 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Elsevier Ltd
01.02.2021
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0308-8146, 1873-7072, 1873-7072 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!