Using recombinant camel chymosin to make white soft cheese from camel milk

•Camel milk (CAM) is a complete food.•Rennet enzymes could not coagulate CAM.•Recombinant camel chymosin coagulated CAM.•CAM soft cheeses are added-value products from milk surplus.•Drained whey is rich in nutrients and functional constituents.•Soft cheese and whey of CAM would contribute to food se...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 337; s. 127994
Hlavní autori: Al-zoreky, Najeeb S., Almathen, Faisal S.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.02.2021
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.