The relation of saturated fatty acids with low-grade inflammation and cardiovascular disease

The mantra that dietary (saturated) fat must be minimized to reduce cardiovascular disease (CVD) risk has dominated nutritional guidelines for decades. Parallel to decreasing intakes of fat and saturated fatty acids (SFA), there have been increases in carbohydrate and sugar intakes, overweight, obes...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:The Journal of nutritional biochemistry Ročník 36; s. 1 - 20
Hlavní autori: Ruiz-Núñez, Begoña, Dijck-Brouwer, D.A. Janneke, Muskiet, Frits A.J.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Elsevier Inc 01.10.2016
Predmet:
ISSN:0955-2863, 1873-4847
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.