Mycotoxins in food: Occurrence, health implications, and control strategies-A comprehensive review
Mycotoxins are secondary metabolites produced by various filamentous fungi, including Aspergillus, Fusarium, Penicillium, Alternaria, Claviceps, Mucor, Trichoderma, Trichothecium, Myrothecium, Pyrenophora, and Stachybotrys. They can contaminate various plants or animal foods, resulting in a signific...
Uložené v:
| Vydané v: | Toxicon (Oxford) Ročník 248; s. 108038 |
|---|---|
| Hlavný autor: | |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Elsevier Ltd
01.09.2024
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0041-0101, 1879-3150, 1879-3150 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!