Mycotoxins in food: Occurrence, health implications, and control strategies-A comprehensive review

Mycotoxins are secondary metabolites produced by various filamentous fungi, including Aspergillus, Fusarium, Penicillium, Alternaria, Claviceps, Mucor, Trichoderma, Trichothecium, Myrothecium, Pyrenophora, and Stachybotrys. They can contaminate various plants or animal foods, resulting in a signific...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Toxicon (Oxford) Ročník 248; s. 108038
Hlavný autor: Khan, Rahim
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.09.2024
Predmet:
ISSN:0041-0101, 1879-3150, 1879-3150
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.