Culinary–medicinal mushrooms: a review of organic compounds and bioelements with antioxidant activity

There are about 3000 species of mushrooms, which have a high amount of substances that are beneficial to human health, such as antioxidants. It is well known that oxidative stress plays an important role in the etiopathogenesis of many diseases, including cancer, cardiovascular disorders, and diseas...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:European food research & technology Ročník 247; číslo 3; s. 513 - 533
Hlavní autori: Podkowa, Adrian, Kryczyk-Poprawa, Agata, Opoka, Włodzimierz, Muszyńska, Bożena
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Berlin/Heidelberg Springer Berlin Heidelberg 01.03.2021
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:1438-2377, 1438-2385
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.